Diabetic diarrhea


Clinical Research News

Temple University Rövid összefoglaló A cukorbetegség krónikus betegségét, amely az Egyesült Államok lakosságának nagy részét érinti. A a cukorbetegek többségénél gyomor-bélrendszeri tünetek jelentkeznek.

diabetic diarrhea diabétesz kezelésében jet hód

Az egyik nagyobb a cukorbetegség okozhatja a gyomor-bélrendszeri tüneteket a hasmenés, ételek glikémiás indexe néven - Cukorbetegség hasmenése.

Ez azért befolyásolja, mert a cukorbetegség károsítja az életszabályokat és azt mutatja a normális működés. Jelenleg csak több gyógyszert alkalmaznak a diabéteszes hasmenés tüneteinek kezelésére, de ezeknek a gyógyszereknek sokaknak komoly oldala van vagy nem működnek jól.

www.pdf-dictionary.com/Travel/Travel-Eng-Dut.pdf - kapcsolódó dokumentumok

Diabetikus hasmenés kezelésére szolgáló eluxadolint vizsgálunk. Hipotézisünk szerint az eluxadolin biztonságosan és sikeresen csökkenti hasmenés tünetei széklet és alacsony folyékony széklet és javítja az életminőséget cukorbetegségben szenvedő betegeknél, összehasonlítva a placebóval.

diabetic diarrhea diétás étrend kismamáknak

Minden cukorbeteg A hasmenés, amely részt vesz, mind az eluxadolint, mind a placebo gyógyszert külön időben veszi be több hónapos diabetes and endocrinology clinical consultants of texas alatt egy crossover tanulmányterv részeként.

Míg mindegyiken gyógyszerek, eluxadolin vagy placebo, a résztvevők naplót vezetnek a tünetekről és az akaratról az orvosi csapat irodai látogatásai és kérdőívek kombinációjával követi.

  1. Условия.
  2. Nsp diabetes kezelés

Öt tervezett irodai látogatás és időszakos telefonhívások lesznek kérdőívek, felmérések a napos vizsgálati időszak alatt. A résztvevők nem használhatják másokat hasmenés elleni gyógyszer a vizsgálati időszak alatt, és a diabetic diarrhea kezelése.

diabetic diarrhea a napi cukorbetegség kezelése nap után

Részletes leírás Több mint 30 millió amerikai diagnosztizálták a cukorbetegséget és a kapcsolódó szövődményeket az Egyesült Államokban a 7. Belül gasztrointesztinális rendszer, a diabéteszes enteropathia a legkülönbözőbb módon nyilvánulhat meg A hasmenés DD a legengültebbek közé tartozik.

Autonóm neuropathia, a nitrerg neuronok elvesztése és a stimuláció elvesztése az alfa adrenerg neuronokról feltételezik, hogy hatással vannak a bélmozgásra és a vízre újrafelszívódás. Új kutatások arra utalhatnak, hogy a krónikus hiperglikémia károsítja az interstitialis sejteket a Cajal és más enterális idegek oxidatív stressz útján okoz tüneteket.

Share Link

Egyéb területek a feltörekvő kutatások feltárták az enterális hormonok, a simaizomsejtek szerepét rendellenességek, gyulladásos mediátorok, enterális gliasejtek és a betegek mikrobioma as tényezők a DD patogenezisében Globálisan a DD tünetei fordított összefüggésekben vannak glikémiás kontroll.

A DD a kirekesztés és az ezzel járó terjedelmű, vizes széklet diagnózisa gyakran nem reagálnak a hagyományos terápiára.

diabetic diarrhea cukorbetegség ketoacidózis kezelésére gyermekeknél

Agonista a mu és a kappa opioid receptorok, képes antagonista a bélben található delta receptorokon is. Ezen mechanizmusok révén az eluxadolin egyidejűleg lassítja a perisztaltikát az IBS-D-ben szenvedők számára mindenki számára biztosítja a székrekedést és a fájdalomcsillapítást.

Tekintettel a - es sikerre az IBS-D kezelésében feltételezzük, hogy az eluxadolin biztonságosan jelentős tünetet hoz megkönnyebbülés és a DD-s emberek életminőségének javítása.

Összefoglalás Az endoscopos vizsgálatra kerülők kb. A diabeteszes betegek tükrözésekor elsősorban a vizsgálatok előkészítése és az esetleges szövődmények korai felismerése kíván fokozott figyelmet.

Vizsgálatunk egy kettős vak, placebo-kontrollos keresztezési tervezés és biztonság vizsgálata alapján és az eluxadolin hatékonysága a DD tüneteinek enyhítésében. Cukorbetegek a 18 éves korban hasmenés, lehetséges alternatív etiológiája nem sikerült azonosítani jogosultak lesznek figyelembe venni egy négy hétig tartó, véletlenszerűsítés előtti szakaszban a dokumentáláshoz kiindulási tünetek.

Az pre-randomizációs periódus végén a felhasználók számára vagy az A, vagy a B kísérleti csoportba randomizálták.

diabetic diarrhea cukor cukorbetegség égő vizelés kezelésére

A randomizálás statisztikus végzi, és csak a Templomi Gyógyszerész szilárd tudni a csoportot diabetic diarrhea a tanulmányi gyógyszer vagy a placebo terjesztésére. A résztvevők bármelyik eluxadolint kapják mg szájon át naponta kétszer, vagy a megfelelő placebo 42 napig, teljes os kimosási időszakot napig, amikor sem placebót, sem eluxadolint nem adnak, majd folytassa a kezelés folytatásával eluxadolin vagy placebo további 42 napig, melyik kísérleti diabetic diarrhea alapján kijelölték.

Az egész diabetic diarrhea időszak alatt a betegek napi székletnaplót vezetnek, rész vegyenek a tanulmányi koordinátor által kezelt kérdőívekben, és előre meghatározzák őket nyomon követi az irodai látogatásokat a tanulmányi orvosokkal.

Az eluxadolin és a placebó közötti elsődleges végpont a napok aránya lesz amely aznapi összes bélmozgás alapján van a Bristol székletmérlegével Átfogó állapot.