Csivava cukorbetegség. A csivavák tényleg betegesek? Pl cukorbetegség?


csivava cukorbetegség

Június Kőkemény diétával fogyott le a hájas csivava A kilencéves csivava több mint hét kilót nyomott, ami testméretéhez képest súlyos elhízást jelentett. Mostanra azonban a kellő önmegtartóztatással és kitartással sikerült leadnia súlyából! A kutya ugyanis kilencéves korára már 7,2 kilót nyomott, ami így talán nem tűnik soknak, de egy csivava méreteihez képest eléggé aggasztó.

csivava cukorbetegség

Lu-Seal például már alig tudott járni, ínszalagjai rémes állapotba kerültek túlterhelt térdei körül. Kész szerencse, hogy a kutya új gazdit és ezáltal új esélyt is kapott Julia Morley személyében, aki elhatározta, hogy segít a fogyásban csivava cukorbetegség kövér állatnak.

Lu-Sealt szigorú diétára kényszerítették, naponta mindössze kalóriát vihetett be — ez egyébként teljesen kielégítő a méreteihez képest.

csivava cukorbetegség

A csivava mindennap kicsit többet mozog, így folyamatosan fejlődik — diétázós kalandjait ezen az Instagram -oldalon is követhetjük. Lu-Seal álomsúlya 3,6 kiló lenne, ezért dolgoznak most a gazdival közösen — és ha továbbra is ilyen szépen haladnak, ez az eredmény már nincs is olyan messze.

csivava cukorbetegség