Beurer vércukormérő


Tele extrákkal: Praktikus, dizájnos: A BEURER GL 44 vércukorszintmérő egyedi kivitelezésű, ideális otthoni használatra, de utazáskor is könnyedén magunkal vihetjük, hiszen kis méretű vércukormérő lévén nem beurer vércukormérő sok helyet.

lime színű a cukorbetegség kezelésében

Az LCD kijelző a háttérben kéken világít, így sötétben is könnyen láthatjuk a mért eredményünket. Több mint egy vércukormérő: A BEURER terméke képes eltárolni az eddig mért vércukorszint értékeket, egészen mérésig visszamenőleg, amelyhez dátumot és időpontot is rendel.

terhességi inzulin értékhatárok

Így a vércukormérő nemcsak a pillanatnyi eredményt mutat, hanem segítségével könnyedén nyomon követhetjük egészségi állapotunk alakulását. Sőt, a BEURER GL 44 cukorszintmérő az eltárolt eredményeket képes heti, kétheti, 30 és 90 napos bontásban is kielemezni, ezekre az időszakora az átlagos értéket meghatározni. Hogy a Beurer GL 44 vércukorszintmérő… készlete tartlamaz még 10 db tűt, 10 db tesztcsíkot, a működéshez szüséges elemeket és a vércukormérő biztonságos szállításához elengedhetetlen tokot is?

cukorbetegség és pacemaker

Tegye kosárba most! A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.

vércukorszint mérés használata